Küldetésünk:

Valós üzleti igényeket kiszolgáló, ügyvitelt és vállalati döntéseket a dinamikusan változó környezetben is támogató integrált, de igény esetén testre szabható megoldásokat kínálunk költséghatékony módon, felhő alapon, és teljes mértékben digitalizáltan.

Nálunk a könyvelés eszköz az információk eléréséhez

Könyvelőirodánk átfogó megoldásokat nyújt a vállalkozások számára a tevékenységük, pénzügyi helyzetük teljes körű áttekintésére, nyomonkövetésére, mindezt a modern technológia eszközeivel támogatva. Ehhez az alapot a szakembereink magas szintű szakmaiságot képviselő könyvelési tevékenysége biztosítja.

Könyvelőirodánk a jövő könyvelési eszközeinek felhasználásával nyújtja szolgáltatásait ügyfelei számára, elérhető, piacképes áron. A modern technológiák lehetővé teszik az ügyfeleink és a könyvelőiroda közötti kapcsolattartás egy részének új alapokra helyezését, az adatok, információk gyorsabb és biztonságosabb áramlását. A valós idejű könyvelés lehetővé teszi, hogy a felmerülő pénzügyi adminisztrációs terheket is levegyük ügyfeleink válláról.

Az általunk megvalósított digitalizáció nem öncélú, hiszünk abban, hogy ügyfeleink mérhető eredményeket realizálhatnak:

 • az adminisztráció átvállalása a költségeket csökkenti
 • az időben biztosított és pontos információk alapján meghozott döntések az eredményességet növelik
 • az ügyfeleinkre fordított idő meghatározó része a gazdálkodással kapcsolatos érdemi tanácsadásra összpontosul, a közös munka, gondolkodás hozzájárul a további sikerekhez
 • Modern és felhasználóbarát ügyfélportál, ahol a teljes könyvelési anyagát kezeljük.

  Online, mobil platformról is elérhető, testreszabott vezetői információk

  Számlák, bérszámfejtéshez kapcsolódó és egyéb dokumentumok biztonságos könnyen kereshető tárolása

  Vevői, szállítói számlák és bank azonnali feldolgozásából naprakész pénzügyi információkat biztosítunk, akár utalási listák formájában

  Munkamenet folytonosság karantén időszakban is, maximális adatbiztonság mellett

  Igényfelmérésen alapuló személyre szabott díjazás

  Velünk a digitalizáció nem probléma, hanem lehetőség!

  Könyvelőirodával történő távkapcsolatot támogató munkavégzést, ügyvitelt biztosítunk ügyfeleink számára!

  Amennyiben igényli, ügyfélkapunkon keresztül biztonságos és zárt rendszerben azonnal eljuttathatja számviteli bizonylatait a könyvelőirodába, a rendszeren keresztül szintén hozzáférhet az általunk elkészített bevallásokhoz és információkhoz vállalkozása működésével kapcsolatosan.

  Így akár papírok mozgatása nélkül is teljesíteni tudja adminisztrációs feladatait.

  Szolgáltatásaink


  Teljeskörű digitális könyvelés

  Ügyfeleinkkel közös rendszerben végzett szolgáltatás


  Komplex TB és bérügyintézés

  Portrait of two business people man and woman looking at documents during meeting in office

  Rólunk

  Könyvelőirodánk közel 30 éves kis- és nagyvállalati, ágazatokon átívelő könyvelési múlttal rendelkezik. Ügyfélközpontú hozzáállásunk, szakmai tapasztalatunk a legújabb technológiákkal ötvözve képezik a működésünk alapját.

  Szakembereink és tulajdonosi körünk jó hírnevükkel, a minőségi és a professzionális szolgáltatás iránti elkötelezettségükkel állnak ügyfeleink mellett.

  Ajánlatot szeretne?

  A mellékelt díjkalkuláció kitöltésével személyes vagy telefonos konzultációt követően elkészítjük önnek a könyvelési tevékenységre vonatkozó ajánlatunkat, személyesen is felvesszük önnel a kapcsolatot.

  Business Call. Handsome Young Businessman Checking Financial Reports And Talking On Cellphone, Sitting At Desk In White Office, Copy Space