Bemutatkozás

Könyvelőirodánk közel 30 éves kis és középvállalati, ágazatokon átívelő könyvelési múlttal rendelkezik. Az iroda a 2020. nyarán bekövetkezett tulajdonosváltást követően gyökeresen átalakult, stratégiáját, működését, és ezzel a nyújtható szolgáltatások körét újra fogalmazta.

A könyvelési ágazat a gyorsan fejlődő és egyre inkább elérhető technológiák, valamint egy erős és tartós kormányzati szabályozói szándék okán is - rendkívül gyors, és mindenen átható átalakulás alatt áll. Ez a változás összhangban áll elképzeléseinkkel és a professzionális szolgáltatások iránti elköteleződésünkkel. A könyvelési szolgáltatásnak igazodnia kell a felgyorsult digitális világhoz, melyben az információk gyorsan és pontosan rendelkezésre állnak. 

Az IFRS kvalifikációval is rendelkező ügyvezetőnkön kívül a szakmai stábunk jelenleg 10 főből áll, 7 könyvelőt és 3 bérszámfejtő kollégát foglalkoztatunk. Könyvelőink közül 3 fő jelentős tapasztalattal rendelkezik, szenior pozícióban, komoly szaktudással állnak ügyfeleink rendelkezésére. Szenior kollégáink munkáját szintén mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkező, egyetemet végzett junior kollégák segítik. 

A magas szakmai színvonalat képviselő könyvelési szolgáltatásra, mint alapra épülnek rá azok a megoldásaink, amelyek szolgáltatásunk egyediségét biztosítják. Olyan rendszereket alkalmazunk, melyek lehetőséget teremtenek ügyfeleink és az iroda közötti zárt rendszerű, digitális kapcsolattartásra, a könyvelés minél naprakészebb működtetésére, illetve a könyvelés során keletkezett információk azonnali értelmezésére, felhasználására vezetői riportok formájában.