Több évtizedes, pénzintézeti vezetői tapasztalattal rendelkező gazdasági szakemberekként lettünk 2020 nyarán a NEXOL Invest Kft.-n keresztül a NEXOL Digital Kft. tulajdonosai. Munkánk során a korábbiakban is a magas szintű szakmaiságot képviseltük, mely párosult a professzionális szolgáltatások iránti elkötelezettségünkkel. A Dél-Dunántúlon működött regionális kisbank vezetőiként is az ügyfelek igényeihez igazodó, azokat maximálisan kiszolgáló szolgáltatásokban hittünk és valósítottuk meg. Ezt a szemléletet kívánjuk továbbvinni a könyvelés területén is, kiegészítve az ágazatra ma jellemző digitális átalakulással Elképzeléseinket a honlapunk főoldalán olvasható küldetésünkben igyekeztünk röviden megfogalmazni.

A könyvelési ágazat a gyorsan fejlődő és egyre inkább elérhető technológiák, és egy erős és tartós kormányzati szabályozói szándék okán is - rendkívül gyors, és mindenen átható átalakulás alatt áll, mely változás összhangban áll elképzeléseinkkel és a professzionális szolgáltatások iránti elköteleződésünkkel. A könyvelési szolgáltatásnak igazodnia kell a felgyorsult digitális világhoz, melyben az információk gyorsan és pontosan rendelkezésre állnak. Véleményünk szerint a valódi könyvelési szolgáltatás a bevallások határidőben történő elkészítésén messze túlmutat, a vállalkozás gazdasági eseményeinek és pénzügyeinek időben történő nyomonkövetése és a valós információkon alapuló tanácsadás lesz a szolgáltatás valódi értéke.

Elképzeléseink megvalósításához olyan partnert kerestünk, és Farkas Győző személyében meg is találtuk, aki irodájával együtt évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, felismerte már a változásokban rejlő lehetőségeket, és hitt abban, hogy az az elszántság, amivel a terveink megvalósításába fogunk, azzal a széleskörű tapasztalattal párosulva, amit eddigi munkáink során felhalmoztunk, sikerre vihet egy ilyen vállalkozást.

Ami pedig az Ügyfeleink, és stratégiánk megvalósítása szempontjából legfontosabb: hiszünk abban, hogy a legjobb ötlet és technológia is csak annyira lehet eredményes, amennyire az azt működtető emberek szaktudása, tapasztalata, elhivatottsága lehetővé teszi. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan Csapatot építettünk, amelyben a Kollégáink könyvelő szakmai és digitális szakértelme ötvöződik, és teljes Csapatunk elkötelezett abban, hogy Ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Bujtárné Sulyok Márta
társalapító tulajdonos

Osztrogonácz Gábor
ügyvezető, társalapító tulajdonos

dr. Gyarmatiné Szentes Anikó
társalapító tulajdonos

NEXOL Invest Kft.