Felhő alapokon működő, a legújabb technológiák biztosította lehetőségeket is kihasználó, a könyvelésen jóval túlmutató, magasszintű ügyfélkiszolgálást megcélzó könyvelőirodánk

Vezető könyvelő munkatársat keres csapatába pécsi munkavégzéssel

Miért dolgozz velünk?

Átalakuló szakma

A könyvelési szakma átalakulóban van. Egyre inkább előtérbe kerül az online könyvelés, a digitális folyamatok, ami óriási lehetőség is számunkra, számodra.

A jövőben a könyvelési munka jóval kevésbé lesz száraz és a rögzítési adminisztrációs feladataink is jelentősen csökkenni fognak. Így a sok és helyenként unalmas rögzítés helyett gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni.

Miért jó ez munkatársainknak?

Könyvelőirodánknál olyan munkakörnyezetet kínálunk, ahol a változásoktól nem ijedünk meg, éppen ellenkezőleg. Élünk a digitalizáció nyújtotta előnyökkel. Ügyfeleink számára egyedi portált biztosítunk, ahol egyszerűen fel tudják tölteni a könyvelési anyagaikat és nekünk sem kell könyörögni, hogy végre behozzák azt.

Ennek eredményeként munkatársaink hétköznapjai sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé és átláthatóbbá váltak. Ahol nem kell az utolsó pillanatban kapkodni, hanem a nyugodt munkavégzésre tudnak fókuszálni.

 

Rólunk

Könyvelőirodánk évtizedes sikeres múlttal és komoly ügyfélkörrel rendelkezik. A közelmúltban tulajdonosváltás történt, aminek eredményeként a könyvelőiroda évtizedes pénzintézeti tapasztalattal rendelkező ambiciózus vezetők kezébe került. Tulajdonosváltással együtt az iroda modernizálásara került.

Hova tartunk?

Az új tulajdonosokkal új ügyfelek is érkeztek. Célunk, hogy Pécs és a régió egyik legnagyobb könyvelőirodáját építsük – ahol az ügyfeleink számára nem a manuális könyvelés, hanem a tanácsadás az elsődleges.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink megbecsülve érezzék magukat, éppen ezért mind a munkakörnyezet, mind a javadalmazás terén kiemelkedő feltételeket biztosítunk.

Jelentkezz ajánlatunkra, ha szeretnél egy fejlődő és az újdonságok irányába nyitott csapat tagja lenni.

Az ideális jelölt

 • Felismerte azt, hogy a jelenleg könyvelésnek hívott szolgáltatás átalakul, hogy megfelelhessen a gyorsan változó piaci igényeknek
 • Otthonosan mozog az ügyfélkommunikációban és a tanácsadói szerepkörben, és örömmel veszi a rögzítési és egyéb adminisztratív feladatainak érdemi csökkenését, lehetőségként tekint a könyvelő ágazat piaci, és technológiai kihívásoknak történő megfelelésre
 • Nyitott az új technológiák megértésére, és az ezek alkalmazásához szükséges tudás elsajátítására
 • Képes önálló munkavégzésre
 • 5-7 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik
 • Rátermettség esetén az iroda vezetésében is kész szerepet vállalni.
Shot of two business women passing documents with keeping a distance in the office.
Portrait of successful businesswoman looking at camera and smiling while working in modern office, copy space

Amit kínálunk

 • Minden újdonság, ötlet, javaslat iránt nyitott vezetés és tulajdonosi kör
 • Motiváló munkahelyi légkör
 • Modern munkakörülmények
 • Felhő alapú működés eredményeképpen szükség esetén távoli munkavégzés
 • Versenyképes javadalmazás
 • Bizonyítást követően a tulajdonosi kör a vezetőre tulajdonostársként is számít, az üzletrésze a javadalmazási csomag részét képezi.

 

Jelentkezés

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a szentes.aniko@nexoldigital.hu email címre elküldött önéletrajzzal tudsz.