Könyvelő munkatársat keresünk pécsi munkavégzéssel

Olyan, tapasztalattal rendelkező kollégát várunk, aki nyitott az új technológiák iránt és fontos számára a magas szintű ügyfélkiszolgálás, a hagyományos könyvelési feladatokon túl.

Miért dolgozz velünk?

Átalakuló szakma

A könyvelési szakma átalakulóban van. Egyre inkább előtérbe kerül az online könyvelés, a digitális folyamatok, ami óriási lehetőség is számunkra, számodra.

A jövőben a könyvelési munka jóval kevésbé lesz száraz és a rögzítési adminisztrációs feladataink is jelentősen csökkenni fognak. Így a sok és helyenként unalmas rögzítés helyett gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni.

Miért jó ez munkatársainknak?

Könyvelőirodánknál olyan munkakörnyezetet kínálunk, ahol a változásoktól nem ijedünk meg, éppen ellenkezőleg. Élünk a digitalizáció nyújtotta előnyökkel. Ügyfeleink számára egyedi portált biztosítunk, ahol egyszerűen fel tudják tölteni a könyvelési anyagaikat és nekünk sem kell könyörögni, hogy végre behozzák azt.

Ennek eredményeként munkatársaink hétköznapjai sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé és átláthatóbbá váltak. Ahol nem kell az utolsó pillanatban kapkodni, hanem a nyugodt munkavégzésre tudnak fókuszálni.

 

Rólunk

Könyvelőirodánk évtizedes sikeres múlttal és komoly ügyfélkörrel rendelkezik. A közelmúltban tulajdonosváltás történt, aminek eredményeként a könyvelőiroda évtizedes pénzintézeti tapasztalattal rendelkező ambiciózus vezetők kezébe került. Tulajdonosváltással együtt az iroda modernizálásara került.

Hova tartunk?

Az új tulajdonosokkal új ügyfelek is érkeztek. Célunk, hogy Pécs és a régió egyik legnagyobb könyvelőirodáját építsük – ahol az ügyfeleink számára nem a manuális könyvelés, hanem a tanácsadás az elsődleges.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink megbecsülve érezzék magukat, éppen ezért mind a munkakörnyezet, mind a javadalmazás terén kiemelkedő feltételeket biztosítunk.

Jelentkezz ajánlatunkra, ha szeretnél egy fejlődő és az újdonságok irányába nyitott csapat tagja lenni.

Az ideális jelölt

 • Örömmel veszi a rögzítési és egyéb adminisztratív feladatainak érrdemi csökkenését
 • Otthonosan mozog az ügyfélkommunikációban és a tanácsadói szerepkörben
 • Nyitott és lehetőségként tekint az új technológiák rendszerek megismerésére, és az ezek alkalmazásához szükséges tudás elsajátítására.
 • Képes önálló munkavégzésre
 • 3-5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik
 • Részese szeretne lenni a könyvelési szolgáltatás mind technológiai, mind pedig tartalmi átalakulásának.
Young pretty business woman with notebook and document in the bright modern office indoors.
technology, communication and people concept - happy woman with smartphone and laptop computer at office

Amit kínálunk

 • Minden újdonság, ötlet, javaslat iránt nyitott vezetés és tulajdonosi kör
 • Motiváló munkahelyi légkör
 • Modern munkakörülmények
 • Felhő alapú működés eredményeképpen szükség esetén távoli munkavégzés
 • Versenyképes javadalmazás
 • Szakmai fejlődés és előmenetel lehetősége biztosított

 

Jelentkezés

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a szentes.aniko@nexoldigital.hu email címre elküldött önéletrajzzal tudsz.