Ismerjen meg minket!

Több évtizedes, pénzintézeti vezetői tapasztalattal rendelkező gazdasági szakemberekként lettünk 2020 nyarán a NEXOL Invest Kft.-n keresztül a NEXOL Digital Kft, az akkori nevén SA-KRAFT Kft tulajdonosai. Munkánk során a korábbiakban is a magas szintű szakmaiságot képviseltük, mely párosult a professzionális szolgáltatások iránti elkötelezettségünkkel. A Dél-Dunántúlon működött regionális kisbank vezetőiként is az ügyfelek igényeihez igazodó, azokat maximálisan kiszolgáló szolgáltatásokban hittünk és valósítottuk meg. Ezt a szemléletet kívánjuk továbbvinni a továbbiakban is a könyvelés területén, kiegészítve az ágazatra ma jellemző digitális átalakulással, melyet a névváltozáson túl tükröz a mottónk is: .

Valós üzleti igényeket kiszolgáló, ügyvitelt és vállalati döntéseket a dinamikusan változó környezetben is támogató integrált, igény esetén testre szabható megoldásokat kínálunk költséghatékony módon, igény esetén felhő alapon, és teljes mértékben digitalizáltan.

A könyvelési ágazat a gyorsan fejlődő és egyre inkább elérhető technológiák, és egy erős és tartós kormányzati szabályozói szándék okán is - rendkívül gyors, és mindenen átható átalakulás alatt áll, mely változás összhangban áll a professzionális szolgáltatások iránti elköteleződésünkkel. A könyvelési szolgáltatásnak igazodnia kell a felgyorsult digitális világhoz, melyben az információk gyorsan és pontosan rendelkezésre állnak. Véleményünk szerint a valódi könyvelési szolgáltatás a bevallások határidőben történő elkészítésén túlmutat, a vállalkozás gazdasági eseményeinek és pénzügyeinek időben történő nyomonkövetése és a valós információkon alapuló tanácsadás lesz a szolgáltatás valódi értéke.
Elképzeléseink megvalósításához olyan partnert kerestünk, és Farkas Győző személyében meg is találtuk, aki irodájával együtt évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, felismerte már a változásokban rejlő lehetőségeket, és hitt abban, hogy az az elszántság, amivel a terveink megvalósításába fogunk, azzal a széleskörű tapasztalattal párosulva, amit eddigi munkáink során felhalmoztunk, sikerre vihet egy ilyen vállalkozást.
Ami pedig az Ügyfeleink, és stratégiánk megvalósítása szempontjából legfontosabb: hiszünk abban, hogy a legjobb ötlet és technológia is csak annyira lehet eredményes, amennyire az azt működtető emberek szaktudása, tapasztalata, elhivatottsága lehetővé teszi. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan Csapatot építettünk, amelyben a Kollégáink könyvelő szakmai és digitális szakértelme ötvöződik, és teljes Csapatunk elkötelezett abban, hogy Ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.
.

Kérjen tőlünk ajánlatot, kötelezettségmentesen!

Kérje teljesen díj- és kötelezettségmentesen könyvelési ajánlatunkat és hasonlítsa össze a meglévő könyvelési szolgáltatásával. Lehet, hogy érdemes váltania?