Irodánk szakmai vezetői:

Gerber Viktória - Könyvelőiroda irodavezető, NEXOL Digital Kft.

Gerber Viktória

Irodavezető

okl. közgazdász, okl. szakközgazdász, okl. adótanácsadó, okl. mérlegképes könyvelő

"Minden tudásunkat az Ügyfeleink javára!" - majd’ 25 év könyvelői tapasztalattal - amelyből az utolsó több, mint 10 év multinacionális környezetben, felső vezetői gyakorlattal - igazoltam a Csapatba. A szakmánk minden szintjét végigjártam, a megszerzett tudásomat és tapasztalatomat teljes erőbedobással az Ügyfeleink javára kamatoztatom, mert csak velük együtt megyünk előre!

Punak Éva - Könyvelőiroda irodavezető-helyettes, NEXOL Digital Kft.

Punak Éva

Irodavezető helyettes

okl. gazdasági mérnök, okl. közgazdász-tanár, okl. adótanácsadó, okl. mérlegképes könyvelő

"Mosolyogj rá az Ügyfélre, és Ő visszamosolyog rád!" - több mint 25 éves könyvelőirodai tapasztalattal, és ez mellett mintegy 15 év számvitel, könyvvitel oktatás után is vélem, hogy Csapatunk a változó digitális kihívásokra felkészült, és Ügyfeleink hasznos segítésére van. Örömmel tölt el, hogy én is a segítő Csapat része lehetek!

Farkas Győző - Könyvelőiroda cégvezető, NEXOL Digital Kft.

Farkas Győző

Cégvezető

okl. mérnök, okl. szakközgazda, okl. mérlegképes könyvelő

"Az Ügyfél mindenek előtt!" - közel harminc év könyvelőirodai tapasztalattal büszke vagyok, hogy Ügyfeleink követnek bennünket a digitális jövőbe, és bíznak abban, hogy nem engedjük el a kezüket. Minden tapasztalatommal, tudásommal és erőmmel azt a célt szolgálom, hogy ne csalódjanak a csapatban, hogy tényleg érezzék: fogjuk egymás kezét!